Dinsdag 30 oktober 2018

Op dinsdag 30 oktober houd "EXCELSIOR" een koor en samenzangavond in de Fontein in Nijkerk Ds. Kuypersstraat 2
Medewerking verlenen: Martin Zonnenberg vleugel, Marjolein de Wit dwarsfluit, Bert Elbertsen orgel, en Liesbeth Blankespoor-Strootman alt.
Algehele leiding Ineke Bos- Strootman.
Deze avond zal in het teken staan van de "Reformatie",
met als Thema "Een vaste Burcht is onze God".
De avond wordt gehouden in de Fontein aan de Ds. Kuypersstraat 2 te Nijkerk.
Aanvang 20.00 uur zaal open 19.30 uur
Kaarten á € 10,00.- zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Den Hertog, bij de leden van Excelsior en bij aanvang van de avond in de Fontein.
Kinderen t.e.m. 12 jaar vrije toegang.
Voor meer informatie kijk op www,excelsior-nijkerk.nl

Dinsdag 18 december 2018 geeft "EXCELSIOR" haar traditionele kerstconcert,in de Fontein aan de Ds. Kuypersstraat 2 in Nijkerk.

Met medewerking van het Christelijk ensemble "Parlando"uit Veenendaal.
Onder leiding van Leander van der Steen en Martien van der Zwan.
Ensemble Parlando is een christelijk ensemble en bestaat uit twintig entousiaste leden.

Op het concert zullen bekende kerstliederen uitgevoerd worden, maar ook samenzang zal op deze avond niet ontbreken.

Solisten zijn : Martine van der Horst - Cowina de Jong en Bertil Gardebroek.

De algehele leiding is in handen van dirigent Ineke Bos- Strootman.
Toegangskaarten á € 10,00.- zijn verkrijgbaar bij boekhandel Den Hertog, bij de leden van excelsior en voor aanvang van het concert in de kerk.

Wilt u meer weten over onze vereniging kijk dan op www.excelsior-nijkerk.nl

Excelsior zoekt nieuwe leden daarom zijn er op 15 en 22 januari open repetitie avonden.
Speciaal Voor die mensen die er over denken om in een koor te gaan zingen, maar die stap nog steeds niet hebben gemaakt.
Welnu wanneer we het over goede voornemens hebben om 2019 goed te beginnen, dan is dit de kans om die stap te wagen.
Kom gerust op de genoemde datums natuurlijk vrijblijvend naar de Fontein aan de Ds. Kuypersstraat 2 in Nijkerk.De repetitie start om 19.45 uur en eindigt om 22.00 uur met in de pauze koffie of thee.
Kom gerust en proef de sfeer u bent van harte welkom.

Op 9 april 2019 houdt Excelsior haar voorjaars concert.
In de Fontein aan de Ds. Kuypersstraat 2
Het thema van dit concert staat in het teken van Passie-Pasen.
Medewerking aan dit concert verlenen:
Kees Alers dwarsfluit
Wlbert Magré orgel