Dinsdag 30 oktober 2018

Op dinsdag 30 oktober houd "EXCELSIOR" een koor en samenzangavond in de Fontein in Nijkerk Ds. Kuypersstraat 2
Medewerking verlenen: Martin Zonnenberg vleugel, Marjolein de Wit dwarsfluit, Bert Elbertsen orgel, en Liesbeth Blankespoor-Strootman alt.
Algehele leiding Ineke Bos- Strootman.
Deze avond zal in het teken staan van de "Reformatie",
met als Thema "Een vaste Burcht is onze God".
De avond wordt gehouden in de Fontein aan de Ds. Kuypersstraat 2 te Nijkerk.
Aanvang 20.00 uur zaal open 19.30 uur
Kaarten á € 10,00.- zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Den Hertog, bij de leden van Excelsior en bij aanvang van de avond in de Fontein.
Kinderen t.e.m. 12 jaar vrije toegang.
Voor meer informatie kijk op www,excelsior-nijkerk.nl

Dinsdag 18 december 2018 geeft "EXCELSIOR" haar traditionele kerstconcert,in de Fontein aan de Ds. Kuypersstraat 2 in Nijkerk.

Met medewerking van het Christelijk ensemble "Parlando"uit Veenendaal.
Onder leiding van Leander van der Steen en Martien van der Zwan.
Ensemble Parlando is een christelijk ensemble en bestaat uit twintig entousiaste leden.

Op het concert zullen bekende kerstliederen uitgevoerd worden, maar ook samenzang zal op deze avond niet ontbreken.

Solisten zijn : Martine van der Horst - Cowina de Jong en Bertil Gardebroek.

De algehele leiding is in handen van dirigent Ineke Bos- Strootman.
Toegangskaarten á € 10,00.- zijn verkrijgbaar bij boekhandel Den Hertog, bij de leden van excelsior en voor aanvang van het concert in de kerk.

Wilt u meer weten over onze vereniging kijk dan op www.excelsior-nijkerk.nl