Zingen Kerstavond

Op de zaterdagavond voor de kerstdagen zongen een groep leden van "Excelsior" kerstliederen voor de patiënten in de hospice, en de bewoners van Arkenheem en St, Jozef.

Zangvereniging Excelsior huldigt trouw lid.

Op de repetitieavond van 12 september werd mevr. Annie Zwarts gehuldigd vanwege het feit dat ze 40 jaar onafgebroken lid is van de zangvereniging.

25 jaar Lidmaatschap

Excelsior huldigt Henk Vos vanwege het 25 jarig lidmaatschap. Voorzitter Helma Bronkhorst sprak Henk toe en overhandigd hem de zilveren speld en een mooie bos bloemen.

afscheid herman reijers

Op 28 juni tijdens onze laatste repetitieavond hebben we afscheid genomen van onze vaste organist Herman Reijers.

Was het concert in Oostenrijk in 2014 een groot succes, nu was Nederland aan de beurt met een concert in de Fontein kerk, alwaar het Stadtchor Berndorf en het samengesteld koor van Ineke Strootman Bos van zich deed spreken.

Na afloop van het voorjaarsconcert van dinsdag 14 april werden twee leden van Excelsior gehuldigd voor het feit dat ze vijftig jaar onafgebroken lid van het koor waren, te weten Mevr. W. Bos. ( erelid ) en haar dochter mevr. B. van de Born.

Dirigent Ineke Bos-Strootman gehuldigd.

Dinsdag 3 maart was Ineke 12 en een half jaar dirigent van ons koor. De leden waren al om 19.30 uur aanwezig om Ineke te verrassen. Bij binnenkomst werd ze met applaus ontvangen en toegesproken door voorzitter Jannie Haverlag.

Excelsior huldigt twee leden te weten Mw. Nel van Hell en Klaasje de Jong beide zijn 25 jaar onafgebroken lid van de vereniging.Ze kregen van de voorzitter Jannie Haverlag de zilveren speld en natuurlijk een mooie bos bloemen.

Jubilarisen excelsior

De fonteinkerk in Nijkerk zat afgelopen dinsdagavond nagenoeg vol. Hier gaf de christelijk gemengde zangvereniging Excelsior haar jaarlijkse kerstconcert. Het koor stond onder leiding van Ineke Bos-Strootman. Het Erasmus consort bestaande uit maar liefst 11 strijkers onder leiding van Marieke de Bruyn verleenden hun muzikale medewerking.

Beleef wenen

21 leden van "Excelsoir" hadden zich opgegeven voor het samengesteld koor "TRICOLORE" van de verenigingen De Lofstem uit Ederveen, De Regenboog uit Lunteren en Excelsior uit Nijkerk.

Om deel te nemen aan de koorreis "Beleef Wenen" van 8 t/m 12 september 2014.
Met een optreden in het klooster Stift in de stad Melk en het zingen in de machtige kerk Sankt Stefhansdom voor wel +/_ 200 toeschouwers was een enorme belevenis. Maar het concert in de  St. Margaretakirche in Berndorf samen met het plaatselijke koor was wel het hoogtepunt van deze reis die nog lang in ons geheugen zal blijven

Op maandag 23 juni 2014 is er een grote groep leden van "Excelsior"vertrokken naar Lambertsberg in Duitsland om daar een leuke midweek vakantie te houden. Met een bezoek aan de oude stad Trier met aansluitend varen op de Moezel was een bijzondere ervaring, ook de huifkartocht met een uitgebreide BBQ viel goed in de smaak.